dimecres, 31 d’octubre del 2007

VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA DELS ALUMNES DE 3r D'ESO
















el passat dia 30 d'octubre els alumnes de 3r d' ESO van visitar el parlament de catalunya.

1 comentari:

Aitor Quintela ha dit...

El dia 14 de Novembre, els alumnes de 3er d'E.S.O vam anar al Parlament, que es troba a Barcelona.

Vam agafar el tren de la RENFE, un cop vam arribar, vam creuar el Arc de Triomf, el parc de la Ciutadella i finalment vam veure el Parlament. Aquell dia hi havia ple, és a dir, que es trobaven tots el grups polítics reunits.

Una vegada dins, vam passar per el detector de metalls un per un, i anavem presentant els DNI a la secretaria.
Ens vam dividir en dos, un grup liderat pel Josep Paniello que s'entrevistarien amb el representant del grup polític PP, en Daniel Sirera, però al final la reunió es va anular ja que aquest no es podia presentar perquè estava reunit discutint amb altres grups polítics, i aquesta discussió es va allargar una mica més del compte.
L'altre grup liderat per la Rosanna ens vam entrevistar amb un portaveu de ERC, la entrevista va ser molt entretinguda, i fins i tot, van haver alguns moments de riures.
Després vam anar tots dos grups a donar una volta pel Parlament i aprofitar per fer-nos el màxim de fotos possibles amb els diferents representants i portaveus polítics.

Va ser un matí molt actiu, i que millor que donar un passeig fins arribar al maremàgnum, i dinar alguna cosa al McDonalds.
A les 4:30 estàvem de tornada a Sabadell, una jornada agitada, però això no va ser tot, el nostre professor de català Josep no va tenir pietat i ens va posar un control de verbs per l'endemà.