dimecres, 21 de novembre del 2007

QUE BÉ QUE S’HO PASSEN ELS NENS D’INFANTIL!!!

Els nens d’Educació Infantil i els de Primària dels primers cursos sí que viuen feliços!!! Fan pintura, ballen canten, celebren festes, porten animals i mascotes, juguen amb globus... només cal veure quina cara d’alegria!!!! I espereu que arribi el Nadal amb el Tió, l’Ambaixador, les Nadales, el pessebre i alguna sorpresa que la Comissió de Festes està preparant en el més absolut dels secrets!!!!
I els pobres d’Educació Secundària a fer els exàmens finals!!! Segons declaracions d’Ismael Vegas, alumne de 2n d’ESO, els propers dies són de nervis, cansament mental, dormir poc i estrès total... cada dia 2 exàmens finals!!!! Però és que s’hi juguen les notes del primer trimestre i ja se sap... si algú vol alguna cosa s’ha de lluitar i esforçar-se per aconseguir-la... i sinó mireu la fotografia què concentrats que estan intentan resoldre un problema a l’examen de matemàtiques...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això que s'ho passen bé els d'infantil, és veritat, però alguns alumnes de la ESO no s'ho passen tan malament durant aquests dies, a més no tenen dos exàmens cada dia sinó tres. La fotografia en qüestió no és d'un control de matemàtiques, sinó estaríen més contents.

Anònim ha dit...

Estem contentíssims de la feina que fan a l'escola amb els nostres fills/es. Cada dia expliquen coses noves...i sel's veuen feliços...GRÀCIES MESTRES!!.
UNS PARES "TORTUGUES".

Anònim ha dit...

Els nens i nenes d'infantil fan molt bé en pasar-ho bé ara, perque quan siguin més grans tindràn moltes coses més importants que fer, com estudiar pels exàmens finals ! Com ja altres companys han dit, són dies que volem que passin ràpidament per acabar els controls i que acabin aquets molestos nervis i també perquè JA ARRIBEN LES VACANCES DE NADAL! aquest sí que és el principal motiu, (en el meu cas). Així que tindrem que estudiar bastant per a que els pares ens deixin passar les festes en pau. jajaja.
Bona sort a tothom amb els exàmens!