dijous, 26 de febrer del 2009

ACTIVITATS DE LA SETMANA CULTURAL

Durant la setmana del 18 de febrer al col·legi s'ha ralitzat la XV Setmana Cultural basada en l'Alimentació Saludable. Les activitats han sigut diverses i molt variades, des de sortides a exposicions, tallers de cuina a l'escola o sortides culturals de tot el dia. A més, per acabar la Setmana es va celebrar el Carnestoltes i, el dissabte, la Jornada familiar organitzada per l'AMPA del col·legi.
Ha resultat una Setmana Cultural d'allò més interessant i properament us enllaçarem les fotos de totes les activitats. De moment us deixem una mostra dels dos Projectes de cicle que estem realitzant aquest curs: l'Alimentació Saludable al Cicle Mitjà i Juguem a les botigues al Cicle Inicial (1r i 2n).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola sóc el Pablo de 3r.i m'ha agradat molt aixo de la setmana cultural

Anònim ha dit...

La setmana cultural és una gran idea!! M'encanta!! trenques la rutina del cole per seguir aprenent coses diferents però interesants que descobrim amb els nostres amics i professors en les escursions o en el mateix centre ^^ espero que l'any que ve també es faci però que duri UNA semana NO TRES DIES jajaja és broma millor tres dies que RES però si fos una setmana molt millor jajaj adeu.