dimecres, 13 de maig del 2009

DIA 1

Ja hem arribat com us hem informat i ara us ensenyem com d'espavilats són els nanos en organitzar-se a les habitacions. Us havíem emplaçat a la nit però vet aquí una mostra del que us anireu trobant aquests tres dies.

fins a la nit

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoooooooooooola a tothom!!! Espero que el temps us acompanyi durant tots els dies. Aqui ha fet un petit ruixat a l'hora del pati per variar :( Que us ho passeu molt bé, perquè lo de descansar serà com una mica impossible, sobretot a la nit, jajajajaj.

Pilar

Anònim ha dit...

Hola a tothom, genial que no us plogui, perquè així podreu aprofitar-ne més aquest dies.
És interesant poguer seguir-vos desde casa, pengeu més fotos i així podrem veure a tots, petits i grands.
Petons.
M.L.B (mare de CM)

Anònim ha dit...

Hola soc el Toni Diaz el germà de l'Aroa Diaz segur que us enrecordeu de mi, m'alegro que os ho paseu be.I ara a les 10 a veure com guanya el BARSA i al Parc Catalunya. Lourdes segur que guanya el BARÇA, VISCA EL BARÇA.

Petons

Anònim ha dit...

Ena encanta poder veure les activitats dels nostres fills/ i filles en directe.És com si puquessim mirar les colònies per un foradet.

Anònim ha dit...

Bona nit a tots i a totes. Què, ja esteu fent l'activitat de nit? Espero que el mag no us faci a tots desaperèixer!
Pels que ja estigueu a punt d'anar a dormir, bona nit i que descanseu molt i pels que encara esteu asseguts al sofà mirant el futbol...FORÇA BARÇA! i Bona Nit
Una abraçada

Anònim ha dit...

Hola sóc la Laura Carreras,cosina
de la Cristina,nómes me e enterat
de que surtiu a la web, e decidit de mirarlo, segur que vosaltres us enrecordeu de mi, jo si que m'enrecordo de tots, e conegut a molts amics.Petons per a tots, inclus a les professores.
Disfruteu al máxim.

LAURA

Anònim ha dit...

Hola a tots,

està molt bé el fet de poder consultar la informació i les imatges, EXCEL.LENT IDEA, FELICITATS A TOT L'EQUIP!!!!!!!!!!! , els nens estan en molt bones mans.

Isabel

Anònim ha dit...

Hola sóc la Gemma Pinto que us entigueu passant be fent activitats de nit i dia i espero que el temps us acompanyi aquets dias

petons
Gemma Pinto.

elena ha dit...

Hola que tal,estos peques se lo pasan genial y dicen que no se acuerdan de nosotros.
Besos.

Elena (madre A.D.)

Anònim ha dit...

Hola a tots!

EXCEL.LENT idea la de tenir accès a la informació de la sortida, que us ho passeu d'alló més bé encara que la pluja hagi fet acte de presència. FELICITATS A TOT L'EQUIP.

Isabel

Anònim ha dit...

hola, soc el cosí de el jose angel i la laia, espero que us esteu passant molt bé i que lourdes, ja tenim el 1ª titol jajaja , que visca el barça!!!