dilluns, 8 de febrer del 2010

VISITA ALS MUSEU OLÍMPIC

Els alumnes de Cicle Superior van poder gaudir d'una visita a l'anella olímpica i van poder contemplar el Palau Sant Jordi, l'Estadi (on es celebrarà l'Europeu d'Atletisme aquest estiu) i van entrar a veure el Museu Olímpic. Posteriorment, van aprofitar una estona d'esbarjo als jardins de Montjuïc. Sense dubte va ser una activitat que va agradar molt als nens que van pode rememorar les Olimpíades de Barcelona 92.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc la Tatiana Casas de 5e.Primaria
En aquesta excursiò ens ho hem passat molt bé, pero sobretot hem après moltes coses: la anella olímpica es el símbol de les Olimpíades; hi ha un passeig de la fama on hi ha les petjades de diferents grans esportistes. També varem tenir molta sort perque el temps ens va acompanyar¡¡¡¡

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt anar al Museu Olímpic.Allà vam veure ordinadors on podíes buscar informació, pantalles per veure vídeos i em va sorprendre molt que hi haguessín
Activitats Físiques per poder practicar.
Núria Rodríguez, 5è.EP

Anònim ha dit...

La sortida al museu Olímpic, va ser genial.Vam descobrir moltes coses dels esports amb aquells ordinadors( va ser genial!!!!). També ens va agradar molt tant a5é com a 6é aquell magnific temps lliure entre l´ esmorçar i el dinar. El que més em va agradar va ser aquelles petjades que hi havien al terra de esportistes famosos.En definitiva la visita al museu va ser força interesant i van apendre moltes coses que ignoravem. Marc Boyero Martín 6é.primaria

Anònim ha dit...

Hola sóc l'Eva de 6é m'ha agradat molt la visita al museu olímpc sobretot aquell ordinador que hi havia tota la informació dels espots olímpics.Hi també m'ha agradat les pejades del passeig de la fama.

Anònim ha dit...

Hola sóc en Marc Ferré de
6è de Primària, i crec que la visita al museu olímpic a ser una de les visites més interesants de tot l'any,és genial i crec que tots vam aprendre alguna cosa d'aquella visita per al treball d'educació física en altres paraules es un museu que s'ha de visitar

Anònim ha dit...

Hola sóc en Marc Ferré de sisè de primària i crec que el Museu Olímpic va ser una gran visita i que tots els presents vam apendre alguna cosa d'aquella visita.
A mi ,personament, el que més em va agradar van ser les petgades de esportistes famosos.

Anònim ha dit...

A mi em va agradar molt la sortida al museu olímpic perquè les coses que vam veure i ens van explicar eren molt interessants.El que més em va agradar va ser l'Anella Olímpica,i totes els objectes de dintre el museu.
Xavier Colomer 5è.EP

Anònim ha dit...

hola, sóc l'Andrea de 6è. M'agrdat molt aquesta sortida al museu olímpic perque era molt gran i bonic. Vam veure algunes petjades d'esportistes, i li vaig fer fotos. Encara que feia molt de fred ens ho vem passar molt bé.

neus ha dit...

Soc la Neus Peres de 5e.Primaria.M'ha agradat molt anar a visitar el Museo Olimpic perque hem apres moltes coses que no saviem.Per arribar al Museu Olimpic vam passar per el passeig de la fama on hi havia les petjades de esportistes molt importants.Quan vam arribar al Museu vam veure ordinadors amb imformacio,les medalles,els esquipatges dels esports... En aquesta excursio ens ho hem passat molt be!!!!

Anònim ha dit...

Hola, sóc l'Eric de 5è.Em va agradar tot de la sortida al Museu Olímpic:El passeig de la fama, el museu,...Sobretot l'estadi de Barcelona 1992!
Em vaig quedar impressionat amb els ordinadors, el trineu de bobsleigh, l'esquiador saltant..

Anònim ha dit...

Hola sóc la Sònia García de 5è de E.P.; a mi em va agradar molt la visita perquè es un breu repàs a la disciplina del esport des de els seus inicis fins a l’actualitat. Hi han diverses sales de personatges il•lustres, entre d’elles la dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. També hi han d’altres relacionades amb l’esport en general com són donacions de campions no olímpics. Però per mi la millor part de la visita va ser la interactiva perquè es pot mesurar la nostra força amb la dels esportistes.
En definitiva a mi em va agradar molt, i si no teniu res a fer qualsevol cap de setmana, us recomano que el visiteu y passareu una estona molt agradable.

Anònim ha dit...

Sóc l'ALEX FERNANDEZ DE 5E de Primaria m' agradat molt l'excursió perquè a mi m'agrada molt l'esport.Em aprés coses noves.A mi wl museu em va agradar molt perquè tenia pantalles on es podíen veure vídeos i es podía treure informació sobre tots el esports olímpics.Va ser una excursió molt interesant,espero que fem un altre d'esports m'agraden molt.

Anònim ha dit...

Sóc la Gemma Pinto de 6è. Primaria
En aquesta excursió hem vist moltes coses el passeig de la fama,el estadi olímpic ect.. en resum que es una excursió chulisima per anar amb la escola i que a dames ens va a acompanyar el dia !!!

Anònim ha dit...

Sóc la Neus Perez de 5è.EP.M'ha agradat molt anar a visitar el Museu Olimpic perque hem apres moltes coses que no sabiem.Per arribar al Museu Olimpic vam passar per el passeig de la fama on hi havia les petjades i el nom de esportistes molt important. Adins de Museu vam veure els esquipatges dels esports que feien,ordinadors amb informació,vídeos i fins i tot jocs de activitats fisiques.Aquesta excursió m'ha agradat molt!!!!!

Anònim ha dit...

Soc la Mara García de Sisè de primària.
En aquesta excursió he aprés moltes coses, el que mes em va agradar va ser quan ens vem posar als ordinadors tàctils amb el grup, tambè em va agradar molt la "sala de jocs" que hi havia. A mes a mes ens van deixar estona lliure per jugar.
En resum:
M'ho vaig passar de maravilla!

Anònim ha dit...

Soc la Nuria de 6º, l´excursió em va semblar molt interesant i divertida. El que més em va agradar va ser la pantalla tàctil i el passadís amb jocs d´esports olimpics.En resum va ser una activitat d´educació física molt divertida i vaig apendre moltes coses que no coneixia dels esports olimpics.