dilluns, 8 de març del 2010

I DESPRÉS DE L'ESO, QUÈ?



Benvolguts pares,
Durant el mes de Gener i Febrer d’enguany els alumnes de 4t d’ESO han realitzat les proves d’Orientació Professional que es realitzen cada any. Tenen com objectiu principal ajudar-los en la presa de decisions envers el seu futur més immediat en acabar aquesta etapa formativa.
Mitjançant aquestes proves, intentem reforçar la tasca que es du a terme a les tutories, potenciant un bon autoconeixement de les pròpies capacitats, tenint en compte les potencialitats i les limitacions de l’alumne/a, així com el coneixement del món social i laborald’avui dia.
Donat que la família sou un punt de recolzament molt important en la presa decisió dels nostres nois i noies, ja sigui perquè els orienteu o perquè els animeu, pensem molt important facilitar-vos tota la informació necessària sobre el sistema educatiu actual i les diferents sortides que tenen els nostre joves (ex: Cicles formatius, Batxillerats, ...) per tal que pogueu fer un bon acompanyament en aquests moments tan importants.
Es per això que us convidem a la Xerrada “I després de l’ESO, què?” que es durà a terme el pròxim 17 de Març a les 18.30 hores a la mateixa escola i oberta a les famílies delnois i noies de segon cicle de Secundària (3r i 4t d’ESO).