dimecres, 9 de juny del 2010

COLÒNIES EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Papiiiiiiiii, Mamiiiiiiiiii
Ja hem arribat a Palamós i el temps ens respecta. No plou i el dia està un pèl ennuvolat.
Hem dinat macarrons i escalopa de pollastre. Per postres una pera. Esperem que ens trobeu a les fotos i no patiu per nosaltres, descanseu durant dos dies.
Petonets

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola sóc la Gemma Pinto,
que bè que no hagi plugut així podreu disfrutar anat en barco i amb moltes altre activitat ,espero que ho passeu be adeu
Petons Gemma pinto 6è

Anònim ha dit...

hola soy la madre de alejandro y cristina yvorra me alegro de que ayais llegado bien me gusta mucho las fotos nos vemos a la noche

Anònim ha dit...

Que be que alla us fagi bon temps... aqui no ha parta de ploure en tot el dia!!
ara disfruteu a tope els res dies i aneu posantnos aquets videos que tan be feu!!
una abraçada per tots el mestres que feu possible tot aixo amb el vostre treball i un peto molt fort per el Juan i els 5 companys d'habitacio.
Juan la Ainhoa t'esta trobant molt a faltar, esta ''enganchada'' als videos que aneu posant per veurel una vegada darrere l'altra.

Nuria

Nuria.

Helena i Mercè ha dit...

carmina,t'estimem i et trobem a faltar. l'Helenai jo (Mercè) també voliem venir!!!!Veiem que us ho esteu passant molt bé.
Disfruteu i feu cas dels mestres.
petons.
Helena i Mercè Civil

Anònim ha dit...

Me encanta todo lo que he visto en las fotos, menos mal que hoy no ha llovido con la que caia a las 9:30.
Igualmente creo que se lo pasarán genial. L@s alumn@s y l@s profes. Es ideal para finalizar el curso, y en el caso de Pol, acabar una etapa y empezar ya 1ª de la E.S.O..

Suerte el resto de las colonias chic@s!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Que guay, disfruteu a tope, sobretot els nens i nenes de 6º que es l´ultim any d´esbarjo!!! i... l´any que bè a pencar fort.
Un Petó a tots.
Mireia

Anònim ha dit...

Hola a tothom,

Espero que el temps us acompanyi la resta de dies, que jo avui he anat al mercat amb els pekes i no ens hem mullat de miracle.

Que passeu molt bona nit, a veure si teniu sort i s'adormen aviat.

ÀNIMS!!!

Pilar

Anònim ha dit...

Hola a todos,
soy la mama de pol G.
Gracias a todos, por informarnos de la llegada a la casa de las colonias.

Rosi

Besitos a mi polete

Susana Pacho ha dit...

Joooo,que bien os lo pasais,menuda envidia,yo tambien quiero.No teneis un hueco para mi?Muchas gracias por hacer que se lo pasen tan bien y por tenernos informados,besitos ylenia!!!!!

Anònim ha dit...

Hola a tod@s,soy la mama de la Ana Campano,menos mal que el tiempo no os ha fastidioado demasiado las actividades asi que chic@s a pasarlo a tope y disfrutarlo al maximo,os esperamos con un gran abrazo.PD:un beso a todo el profesorado por lo bien que lo haceis y vuestra paciencia sobre todo para Marcel con los de segundo.CHAOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!