diumenge, 17 d’abril del 2011

NOU CANAL DE TELEVISIÓ

PRESENTEM EL LIP DUB WAKA WAKA AMB L'ESTRENA DEL NOU CANAL DE TELEVISIÓ DEL COL·LEGI

Enguany i apuntant-nos de nou a les ventatges que ens poden aportar les noves tecnologies us presentem el nou canal de televisió del col·legi. Aquí hi podreu trobar de manera sel·leccionada vídeos editats al col·legi o externs, triats per la seva repercusió educativa, interès o curiositat. Podreu comentar els vídeos, votar-los o fins i tot fer-nos suggeriments.
Estrenem el nou canal amb el lip dub que es va editar per la celebració de la XVI Setmana Cultutral del col·legi aquest passat mes de febrer. Amb la subvenció de l'AMPA tots els alumnes des de la LLar d'infant a 4t d'ESO, passant per les activitats extraescolars, com mestres i personal d'administració i serveis o germanes, vam participar d'aquesta activitat que ens va fer passar una molt bona estona.
Recordeu que també us podeu registrar al nou canal per si voleu rebre les actualitzacions al canal... però no patiu, si hi ha un nou vídeo us ho farem saber a través d'una notícia en aquesta mateixa revista interactiva.
Esperem que us agradi la idea i si ho voleu feu-nos arribar qualsevol opinió, proposta de millora o suggeriment: entre tots FEM ESCOLA.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tots els nens ens ho hem pasat bomba i crec que auriem de repetir l'activitat.
Núria 6è