dijous, 2 de juny del 2011

PER FI 5è i 6è... ESTEM VIUS!

Bon dia a tothom. Després de moltes dificultats de connectivitat per poder-vos mantenir informats podem presentar-vos les activitats d'ahir dimecres.
En Francesc (el responsable de la casa de colònies) ens ha posat en contacte amb l'alcalde de Castellnou de Bages per poder enviar aquestes informacions i molt amablement ens deixen Internet, però és clar, sense WiFi i a les hores que l'Ajuntament té obert.
Us demanem, doncs, paciència i comprensió.
Els nens i nenes s'ho estan passant súper bé. Ahir vàrem fer tirolina, ponts tibetans, orientació i quads. A la nit joc i molta gresca (algunes nenes han deixat dormir als profes mooooolt poc).
Avui ens espera taller de malabars, piscina i excursió a la tarda. A la nit joc i discoteca. Demà tir amb arc i escalada (potser).
Tots ens ho estem passant molt bé i els menus estan molt adequats als gustos dels nens: macarrons, pollastre, arròs, hamburguesa, truita de ptates, barretes de lluç, pizza... bé que no ens podem queixar.
Del que tampoc ens podem queixar és del temps, que fins ara ens està respectant i fins i tot la temperatura és molt agradable tirant a fresqueta.
Us deixem amb aquest petit vídeo per matar l'anyorança.
Així que pugui ser us pengem alguna activitat més.
Per cert aalutacions al tots els companys de la granja de Santa Maria de Palautordera.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda a tots en general.
El video super guay, es nota que us ho passeu força bé.
L'Héctor ha vist a la Sònia en quad i deia: -quina sort que té!-
Aprofiteu tots.
A la Lourdes l'hem vist en acció, però i la resta de profes.....
Salutacions i molts petons.
Mari.

Anònim ha dit...

Ja és l’últim dia … i cap a casa. Quines ganes de tornar-te a veure, i ens expliquis ho be que t’ ho has passat. Sembla que han siguts uns dies especials per a tots !!!
Gràcies a qui va pensar en fer aquest bloc, gràcies a els que l’heu organitzat, i moltesgràcies als profes i monitors que ens han cuidat els nens aquests dies.
Bon viatge de tornada !!! Molts i molts petonts per a tots i en especial para la Laura N.