dimarts, 14 de febrer del 2012

FELICITATS CRISTIAN TELLO

Cristian Tello, exalumne del col•legi, ha aconseguit el seu somni de debutar amb el primer equip del Barça i no només això sinó que va marcar gols contra la Reial Societat i l'Osasuna. Volem des d'aquestes línies felicitar-lo i posar-lo com a exemple de treball i constància (és la manera d'aconseguir les metes proposades).
Cristian Tello va cursar part dels seus estudis en la nostra escola. Encara recordem com regatejava a tots els alumnes, fins i tot als més grans, en el pati del col•legi. Quan acabava les seves classes sortia corrents per agafar un taxi que el Barça li posava a la seva disposició i ràpid es dirigia a entrenar. A banda de ser un gran esportista es caracteritzava per la seva humilitat i per ser amic de tothom.
Comprovareu que quan arribi a la fama, que arribarà segur perquè és un gran jugador, mai tindrà una paraula dolenta contra ningú i sempre agrairà a les persones que han estat al seu voltant durant tos aquests anys. La seva carrera futbolística ha transcorregut en el Barça i en el Reial Club Esportiu Espanyol (en categoria juvenil, on es va acabar formant com a persona i futbolista).