divendres, 19 d’abril del 2013

ACTIVITAT ARRÒS MONTSIÀ

Els nens i nenes de tercer participen en un concurs organitzat per la Càmara Arrossera del Montsià dins de les activitats del Projecte de Cicle: Alimentació Saludable.
L’activitat consta de varies parts. Primerament hem vist un DVD molt interessant on s’explica el procés del conreu de l’arròs de la mà d’en Monti: un gra d’arròs animat que esn explica d’una manera simpàtica l’origen de l’arròs, els aliments de la piràmide nutricional i sobretot els avantatges de menjar sa.


Posteriorment hem fet una redacció lliure basant-se en el que més els ha cridat l’atenció del vídeo.

La segona part és redactar una recepta on expliquin  com cuinen l’arròs a casa. Per aquesta activitat demanem la col·laboració de mares, pares, àvies…  Creiem interessant que vegin tots els passos a seguir en l’el·laboració d’un plat tant deliciós.
Valoraran la presentació i pulcritud, imaginació i creativitat, si han entès el procés de l’arròs i si fan referència a l’alimentació.
Els 10 nens de Catalunya premiats  per les seves millors redaccions podran gaudir , juntament amb els seus pares, d’un cap de setmana al Delta de l’Ebre amb totes les despeses pagades i amb una visita guiada pels diferents paratges del Delta.
Els noms i les redaccions premiades es publicaran a la web www.montsia.es en reconeixement i difusió del mèrit als petits escriptors.
Esperem que aquesta activitat engresqui tant a les famílies com als nens i nenes de tercer.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs a cuidar s,ha dit!

Anònim ha dit...

VOLÍEM DIR.... "A cuinar s'ha dit!!!!!".... un bon arròs que ens lleparem els dits!!!!