dilluns, 17 de març del 2014

I-4 ACTIVITATS MARÇ

 Els nens i nenes de I4 no parem!!! Hem començat a treballar les figures geomètriques amb volum: l’esfera, el prisma i les piràmides. Hem demanat als nens i nenes que portin objectes quotidians amb aquestes formes i els anem classificant al racó.  De tant en tant les senyoretes fan jocs per taules amb els objectes i ens adonem de les seves característiques: si s’apilen o no, si rodolen….
   També, hem començat a treballar el número sis…Els nens i les nenes de I-4 ens hem tret les sabates i hem fet un treball en equip. Cada un dels equips havia d’agafar sabates i fer tantes files de sis sabates com pogués.  Ens ha encantat poder anar descalços per la classe i es que tenim unes ganes de tenir bon temps…També hem fet cadenes humanes de sis persones … Encara no tenim sis anys però ens ha agradat treballar aquest número amb aquests jocs.
   Aquesta setmana hem començat un nou projecte a I4: “Som científics!”. Durant tres setmanes farem un experiment a casa i dilluns ho tornarem a fer a la classe. Per sorteig cada setmana li tocarà a un nen o nena ser el científic que farà l’experiment i entre tots farem hipòtesis,  arribarem a conclusions…. I al final de l’activitat realitzarem un dibuix explicant en tres passos l’experiment realitzat. També amb les fotos que ens portin els nens i nenes de l’experiment fet a casa anirem fent un mural.
   Des d’aquestes línies li volem donar les gràcies als pares i mares per la seva col·laboració i implicació en aquest projecte.
   Aquesta setmana l’experiment es titula: “Sura o s’enfonsa?” .  L’ou si el fiquem a l’aigua, què fa? I si el fiquem amb aigua amb sal?? Els nens i nenes de I4 ja sabem la resposta, i vosaltres??

 Animeu-vos a deixar un comentari sobre aquesta activitat! (Heu de fer clic una mica més avall on diu: "Cap comenari" o "X comentaris")
 Teniu la galeria de fotos a la plataforma del col·legi.