divendres, 25 d’abril de 2014

CANTEM CARAMELLES AL CASAL PERE QUART

Els alumnes de Cicle Mitjà han cantat i escenificat unes obres musicals en el Casal Pere Quart, les quals són les següents.

En primer lloc, els alumnes de tercer han realitzat unes cançons relacionades amb les temàtiques de cel, muntanya i mar, tals com: la ruta del sol, si tu vas al cel, els ocells, muntanyes regalades, pujarem dalt del cel, aquestes muntanyes, l’avi mariner, el meu avi i una darrera de Sant Jordi: Jo tinc un drac.

En segon lloc, els alumnes de quart han fet varies coses; d’una banda, han cantat i han exposat la cantata de Samsó, la qual narra la història d’un personatge bíblic de l’Antic Testament que s’enamora de Dalila. D’altra banda, els alumnes han escenificat una cançó de Sant Jordi amb varis fragments solistes que representaven el que anaven cantant. Finalment, els alumnes han cantat la tradicional cançó que dediquen als mestres.

Tingueu una molt bona Pasqua!T'animem a comentar aquesta notícia, i recorda que totes les fotografies de l'activitat ja són a la plataforma clcikedu de l'escola.