dijous, 8 de gener de 2015

3R A VISITA EL MERCAT CENTRAL

Aquest matí els alumnes de 3r A hem visitat el Mercat Central de Sabadell de 1930!

Els monitors ens han explicat moltes coses interessants d’aquest edifici. Es va construir fa 85 anys, tot i que ha estat remodelat i actualitzat l'any 2004. Ens han explicat que per fora es posen a vendre els pagesos  que porten els  productes propis dels seus horts: enciams, escaroles, tomàquets, cols…A l’interior podem observar moltes parades i cadascuna està especialitzada en uns productes determinats . Així tenim la parada de fruita i verdura, polleria, peixateria, la parada de  menuts, els llegums cuits…… Totes els i les dependentes han estan molt amables i ens han explicat i ensenyat moltes coses dels productes que vènen.

Després de fer el recorregut hem anat al soterrani on ens han ensenyat les neveres, el  lloc on guarden els seus productes quan els descarreguen del camió. Cada parada té el seu espai de nevera o congelador. També hem vist la cuina on fan els llegums cuits que després vénen a dalt. Ha sigut molt interessant.

Per finalitzar la sortida hem fet un joc sobre la piràmide dels aliments. Després de l’explicació de la monitora nosaltres haviem de situar els aliments al lloc que li corresponia. Ho hem fet molt bé :) Abans de marxar ens han regalat un llibret i una enganxina del mercat. Ens ho hem passat molt i molt bé!
Us animem a comentar aquesta notícia, i recorda que totes les fotografies de l'activitat ja són a la plataforma clickedu de l'escola.