dissabte, 9 de maig del 2015

GUANYADORS PREMIS LITERARIS

El col·legi està d'enhorabona perquè diferents alumnes de la nostra escola han guanyat diversos premis literaris. Al concurs que organitza St Paul's School de Barcelona l'alumna de 3r d'ESO Berta M. va quedar finalista entre més de 700 participants amb un relat ambientat en la postguerra espanyola i Nicolas P. de 5è d'E.Primària va resultar guanyador en la seva categoria. El lliurament de premis es va fer a Barcelona i va ser presidit per la darrera guanyadora del Premi Ramon Llull 2015 amb "Deseos de chocolate" (veure foto).
I el passat dijous 30 d'abril el mateix Nicolás va gunyar el primer premi del concurs Joan Oliver que s'organitza entre totes les escoles de Sabadell i Bellaterra amb un relat de misteri ambientat en la Biblioteca Vapor Badia i, en la categoria de secundària, dos del tres premis van recaure en alumnes nostres: el primer premi en la Berta M. (amb una narració ambientada en el Berlín de la Guerra Freda) i la Judit P. el segon (amb un relat fantàstic situat en el món paral·lel dels escriptors). Es van presentar al voltant de 200 obres.
Des del centre ens congratulem d'aquests premis perquè, d'alguna manera, es veuen els fruits d'haver apostat des de fa anys per diferents projectes com són el taller de biblioteca i el taller de llengua a Eduació Infantil i Educació Primària i el taller d'expressió escrita a Secundària.