dimecres, 3 de juny del 2015

CLUB DE LECTURA

Dimarts a la tarda a la pastisseria Genescà va tenir lloc la tercera trobada del Club de Lectura del col·legi Jesús Salvador. En aquesta ocasió ens va visitar l'escriptora Glòria Marín que ens va parlar del seu llibre "Recony amb la veïna del pis de baix! (...i altres contes)", La vetllada va ser molt entretinguda i ens ho vam passar molt bé gràcies a la simpatia i la proximitat de la Glòria que ens va encisar amb les seves històries, els seus inicis com a escriptora, la seva debilitat pel públic infantil, els seus tallers d'escriptura i el seu gran amor pel teatre. Recordem que els nostres alumnes han llegit diversos llibres d'aquesta autora com "Skimmer!" o ""La Llufa, quina mofeta!".
Per finalitzar la trobada la pastisseria Genescà, a la qual tornem a agrair la seva col·laboració altruista, ens va convidar a uns bombons i uns belgues exquisits!
Recordem que el club està obert a tos els pares de l'escola i us podeu apuntar en qualsevol moment. Si algú està interessat ho pot comentar a la porteria de l'escola.