dijous, 18 de febrer del 2016

ACTUALITAT I-5

Hola famílies,

   Aquí teniu un recull d'algunes de les darreres activitats realitzades a I-5. Ja sabeu que si voleu veure totes les fotos, heu d'accedir a la  plataforma clickedu de l'escola.



I-5 NOMS AMB PLASTILINA

Els nens i nenes de I-5 ja no només sabem escriure el nostre nom amb llapis i paper sinó que hem anat més enllà i l’hem fet amb plastilina! Ens han quedat súper bé!


I-5 GAUDÍ

A plàstica hem treballat l’arquitecte Antoni Gaudí, hem après moltes coses de la seva vida i les seves obres arquitectòniques més famoses.
Després ens hem posat dins del seu paper i amb molta imaginació hem creat les nostres pròpies obres i les hem decorat amb goma eva i ceres, han quedat molt vistoses i espectaculars! Els dos I-5 de manera conjunta hem recreat el drac del Parc Güell amb gomets i trossets de paper de colors utilitzant la tècnica del trencadís. També hem fet un drac en miniatura per poder-lo tenir de record.


I-5 EXPERTS

Aquí teniu els experts del mes de gener i part de febrer: L’Aran és tot un expert en dinosaures, l’Helena una súper experta en plastilina, ens ha ensenyat com fer vestits, el Pau és un magnífic expert en fer experiments, tots els hem pogut provar de fer i ens ha encantat, l’experta Ainara ens ha fet delectar amb la seva recepta de galetes, l’Alejandro ens ha explicat moltes coses interessants d’Egipte i la Martina ens ha explicat com es fan les magdalenes, li han quedat boníssimes!
Les Mestres els volem felicitar a tots/es per la feina ben feta i les coses interessants que vam poder aprendre.

Us animem a comentar aquesta notícia i recordeu que totes les fotografies ja són a la plataforma clickedu de l'escola.