dimecres, 16 de març de 2016

MÉS NOTÍCIES I-4

Carnestoltes!!
Durant la setmana de Carnestoltes hem seguit les consignes del rei Carnestoltes i hem vingut ben guapos!! Amb un pentinat divertit, amb alguna part del pijama, ben mudats… ha estat molt divertit!!


Treballem el traç!!
Cada dia escrivim millor! Fem feines molt xules per aprendre la direcció de les lletres, per escriure sense aixecar el llapis mentre fem una paraula… Cada vegada en sabem una mica més i ja comencem a escriure el nostre nom amb lletra lligada!!


Pintem amb xocolata!!
Hem pintat ous de Pasqua amb xocolata!! Ha sigut divertidíssim!! Quan hem acabat de pintar-los hem aprofitat per sucar el dit a la xocolata!! Mmmm … Boníssima!!


Fem piràmides!!
Treballem les figures geomètriques amb volum. A la classe hem classificat objectes amb forma de cub, de cilindre, de prisma… També hem fet la nostra pròpia piràmide amb plastilina i canyetes. Som uns artistes! Ens hem enrecordat de la Sara que ens va explicar com fer-ho amb els punts i les línies!

Teatre en anglès

La setmana passada vam anar al casal Pere Quart a veure una obra de teatre sobre uns pirates en anglès.Us animem a comentar aquesta notícia i recordeu que totes les fotografies ja són a la plataforma clickedu de l'escola.