dimarts, 26 d’abril de 2016

4T AL MUSEU D' HISTÒRIA DE SABADELL

Els alumnes de quart de primària hem anat al museu d’història de Sabadell. Ens hem divertit molt i hem après moltes coses sobre la prehistòria.

L’arqueòloga Mia ens ha ensenyat el museu, hem entrat dins la cabana i hem vist les eines que utilitzaven per caçar, hem tocat la pell d’una guineu, l’arc, diferents pedres per treballar, tallar, esquinzar… I ens hem sentit per uns instants molt primitius.

Seguidament hem anat a l’aula-taller i allà en Carles ens han explicat les diferents etapes de la prehistòria, és una etapa molt llarga en la que tot va canviar quan van descobrir com fer foc.
Ens ha ensenyat com ho feien els homes en l’antiguitat, després de friccionar un pal amb una fusta ha començat a sortir una mica de fum, una guspira. En posar-la dins de branquetes seques però no hem tingut la sort de què acabés de sortir foc, que complicat és!

Després hem sortit al pati i allà hem fet una petita eina. Amb un tros de sílex, dos trossos de fusta i un cordill hem construït el nostre propi  ganivet. Aquest vespre l’utilitzarem a l’hora de sopar :)
Us animem a comentar aquesta notícia i recordeu que totes les fotografies ja són a la plataforma clickedu de l'escola.