dimecres, 9 de gener del 2008

S'ACOSTA EL CARNESTOLTES



Ja s'han acabat les festes de Nadal i sense temps de "respirar" ens endinsem en una nova festa tradicional CARNESTOLTES. Enguany és molt aviat EL 3 DE FEBRER i es celebrarà al col·legi el dia 1 de febrer. Per aquest motiu us anunciem, en primícia, que el tema d'aquest any és els Jocs Olímpics. Com ja sabeu aquest any és any olímpic i des del centre s'aniran fent durat el curs activitats curriculars enfocades a aquest esdeveniment que es realitza cada 4 anys (ja els alumnes de 5è i 6è han visitat el Museu Olímpic de Barcelona). Sobre les disfresses que hauran de portar us n'informarem ben aviat però cada curs haurà de documentar-se sobre un any olímpic i adaptar la seva disfressa a aquell any. Cal doncs que des de casa ajudeu a caracteritzar els personatges d'època i tingueu en compte que hi ha molts aspectes a considerar com per exemple com eren els uniformes dels esportistes, com es pentinaven, els àrbitres o jutges, etc; o bé els símbols olímpics (anells, torxa, mascota, cartell...). Tanmateix vigileu que no tots els esports són olímpics o ho són des d'un any en concret.

Animeu-vos força ja que es repartiran premis a la millor comparssa i disfressa individual, valorant l'originalitat, la caracterització i l'adequació històrica. Totes les disfresses les podreu veure a la rua que farem per la Rambla el divendres a la tarda.

A la columna dels enllaços hi trobareu links relacionats amb l'any olímpic que us podran ajudar a caracteritzar les disfresses, amb els esportistes o fets que van marcar les olimpiades de l'any que ha tocat a cada curs.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Des de l'Equip d'Educació Física volem felicitar a tots els que vau participar en el carnestoltes olímpic i dir-vos que les disfresses que es van presentar van sobrepassar les espectatives que ens vam plantejar. Gràcies a tots per la vostra participació.