divendres, 11 de maig del 2012

III MARXA SOLIDÀRIA




Els alumnes del col·legi Jesús Salvador des de 3r d’E.P a 4t d’ESO van celebrar la III Marxa Solidària on van recórrer 12 quilòmetres per una causa solidària. L’objectiu era recaptar fons per ajudar al projecte d’Azua (República Dominicana) on les Germanes Tereses de Sant Josep tenen acollides a moltes nenes que pateixen una situació social desfavorida o que són òrfenes.
Els alumnes van sortir des de l’escola i van anar a l’ermita de Togores, on van poder visitar-la i gaudir d’una estona d’esbarjo. Posteriorment, es van dirigir al santuari de la Salut on van celebrar l’ofrena floral a la Verge. Després a dinar i tornada cap a l’escola, no sense abans fer una guerra d’aigua perquè la calor que feia era força important.
La participació va ser massiva i va comptar amb la presencia de molts pares i avis que es van afegir a la marxa. Cada participant aportava una quantitat per quilòmetre recorregut. Quan els alumnes van arribar al col·legi tenien la sorpresa d’uns refrescos que la casa COBEGA va donar de manera desinteressada per col·laborar en aquest projecte solidari.