dilluns, 18 de febrer del 2013


Els alumnes de cicle mitja del Jesús Salvador fem Trufes


Els nens i nenes de tercer i quart de primària estem fent el Projecte de Cicle de l’Alimentació Saludable.
Una de les activitats que més ens ha agradat és la de... “fem trufes”. Ens ha semblat molt divertida i interessant.
Totes les activitats de projecte són en grup i cadascú de nosaltres té un paper molt important. Uns dies abans ens vam repartir els ingredients que havíem de portar per tal de fer aquestes postres, així com el material necessari. Tots necessitàvem un davantal per poder fer de cuiners i amb els barrets ja semblàvem del tot professionals.
Vam passar una bona estona barrejant tots els ingredients en un gran bol: galetes, nous, cacau pur, llet condensada..... una bona pasteta. Al principi ens feia una mica d’angúnia posar-hi les mans, la massa se’ns quedava enganxada als dits  però poc a poc va començar a  ajuntar-se i  quedava més homogènia. Fer boletes va ser com jugar a la plastilina, i ens va encantar enganxar els trossets de xocolata, què bona que estava!  Sort que n’havíem portat força perquè no ens podíem resistir a aquella oloreta i tots anàvem menjant xocolata.
Finalment ens vam repartir les trufes que havíem fet entre tots i ens vam sentir molt satisfets perquè tenien un aspecte fantàstic. Ni a les millors pastisseries!
Va se un matí molt divertit.

            


 Nens i nenes de tercer i quart


Si voleu veure la resta de fotografies ho podeu fer a http://www.col-jesus-salvador.net