dimarts, 12 de febrer del 2013

SEGUINT EL FIL


El proper dia 15 de febrer, l'alumnat de 5è i 6è rebrà la visita de l'escriptora del primer capítol, l'Anna Cabeza, i la professional envers la qual s'ha inspirat el personatge de la història d'enguany, la Montse Bueno. En aquesta trobada, podrem fer intercanvis d'opinions envers la feina feta fins ara, i conèixer de ben a prop les tasques d'una escriptora i d'una "escoltadora" d'avis. 



Enguany, com ja venim realitzant des de ja fa uns anys, els i les alumnes de cicle superior hem participat a l'activitat Seguint el fil: Un escriptor de Sabadell comença una narració i l'alumnat dels centres educatius participants, continuen els capítols per grups i acaben amb la història. La sabadellenca Anna Cabeza, escriptora, periodista i guinista, és l'autora que ha iniciat la història d'aquest any. 

Els objectius d'aquesta activitat, desenvolupada al taller de llengua, són despertar la imaginació de l'alumnat per a la creació literària, motivar-los d'una forma lúdica per l'aventura d'escriure, així com apropar-los a la lectura de textos narratius. 

El grup de cinquè ha participat el el Fil 1, i al mes de gener vam entregar el capítol 2. El grup de sisè de primària elaborarà el quart capítol del Fil 2, lliurement previst pel 3 de maig. 

Podeu consultar aquests blogs, així com veure els participants a través del blog Seguint el Fil 2012/13.