dijous, 16 de maig del 2013

ACTIVITATS POU DEL GLAÇ

Hoooooooola,

Segueix sense ploure i surt el solet a estonetes!!!!!!!!!!!!! Ens ho estem passant molt bé, i podem fer totes les activitats previstes. Avui hem fet galetes, fang, esports d'aventura quan el temps ho ha permès, ceràmica.......

La passada nit ens va visitar el "Ratoncito Perez" i esperem que aquesta nit ens torni a visitar, ja que a l'Alba Rivas de 2on A també li ha caigut una dent!!!

Per dinar ens han donat canelons i calamars a la romana amb amanida, de postres síndria, ummmmmmmm, boníssim tot, ens cuiden molt bé!!!

Per berenar ahir pa amb nocilla i avui pa amb formatget.

Ara anirem a posar-nos ben guapos i guapes perquè tenim sopar de gala amb el Rei Artur i la seva estimada Princesa, i després ens han convidat a la discoteca!!!!!






3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola buenas tardes
me han encantado todos los videos pero este ultimo no puedo verlo...
no sé si es problema mio ...
de todas formas os envio un fuerte beso y decirle a mi chico Marcos
Baena que le echamos muchisimo de menos

Unknown ha dit...

Estos profes como molan se merecen una ola!!! weeeeeeeee!!! Estais de lujo, cuanta felicidad reflejada en cada foto, sois estupendos haciendonos partícipes de todo esto!!! Besossss y claro ya sabeis el mas grande a mi peque!!! AH no se puede ver el último video por el movil y han quitado la musica por derechos de autor pero la ilusion al recibir noticias vuestras es la misma!!

Unknown ha dit...

Holaaaa!!! Estos profes como molan se merecen una ola!!! Weeeeeeee!!! A disfrutar de la cena y a la disco mover el body!!!! Besosssssssss y como ya sabéis uno bien grande a mi princesa!!!