dijous, 23 d’octubre del 2014

3R B VISITA EL MERCAT CENTRAL

Aquest matí els nens i nenes de 3r B hem visitat el Mercat Central de Sabadell!

Les monitores ens han explicat moltes coses interessants d’aquest edifici. Es va construir fa molts anys, tot i que ha estat remodelat i actualitzat fa poc. Ens han explicat que per fora es posen a vendre els pagesos  que porten els  productes propis dels seus horts: enciams, escaroles, tomàquets, cols…..
En l’interior del mercat podem observar moltes parades i cadascuna està especialitzada en uns productes determinats . Així tenim la parada de fruita i verdura, polleria, peixateria, la parada de  menuts, els llegums cuits…… Totes les dependentes han estan molt amables i ens han explicat  i ensenyat moltes coses. A la peixateria hem vist molts tipus de peixos diferents i ens han tret de l’aquari un llamàntol que ens ha esquitxat a tots.
Després de fer el recorregut hem anat al soterrani on ens han ensenyat les neveres, el  lloc on guarden els seus productes quan els descarreguen del camió.Cada paradeta té el seu espai de nevera o congelador. També hem vist la cuina on fan els llegums cuits que després vénen a dalt. Ha sigut molt interessant.

Per finalitzar la sortida hem fet un joc de la piràmide dels aliments. Després de l’explicació de la monitora nosaltres havíem de situar els aliments al lloc que li corresponia. Ho hem fet molt bé. Abans de marxar ens han regalat una bossa i una enganxina del mercat. Ens ho hem passat molt bé!
Us animem a comentar aquesta notícia, i recorda que totes les fotografies de l'activitat ja són a la plataforma clickedu de l'escola.