dimarts, 3 de març de 2015

4T CURS VISITEM ELS BOMBERS

Els nens i nenes de Quart hem anat a visitar el Parc de Bombers de Sabadell. Allà uns bombers molt amables ens han explicat el dia a dia de la seva feina. Ens ha sorprès la quantitat de feines que fan. No només estan per apagar focs! Fan moltes altres tasques: ajuden a la gent que ha quedat atrapada en algun ascensor, assisteixen a la gent gran quan han caigut i no hi ha manera d’entrar a casa,quan hi ha un accident van a socórrer la gent accidentada, ajuden en cas de problemes de fortes ventades o inundacions, quan algun animal domèstic s’ha col·locat en algun lloc de difícil accès,…..També ens han explicat que cal fer en cas que a casa es produeixi un incendi per protegir-nos.

Finalment ens han ensenyat els  vehicles, hem pujat als camions i hem engegat les sirenes i les llums. Fèia molta impressió! Els hem fet un munt de preguntes.També ens han ensenyat la roba que fan servir per fer la seva feina. I els estris que utilitzen per protegir-se del foc. Ha estat un matí genial!
T'animem a comentar aquesta i altres notícies, i recorda que ja pots veure totes les fotografies a la plataforma clickedu de l'escola.