dimarts, 19 de novembre del 2013

10È ANIVERSARI D'AGENDA 21

El passat dijous 7 de novembre a l'auditori de la Biblioteca Vapor Badia es va celebrar l'acte inaugural del 10è aniversari d’agenda 21 escolar de Sabadell. Docents i alumnes de 5è hi van representar la nostra escola.
Durant el passat el col·legi Jesús Salvador va participar en el diseny d'algunes de les activitats que es duran a terme per celebrar el desè aniversari d'aquest programa a la nostra localitat.
Aquest curs, i per segon any consecutiu el projecte presentat per la nostra escola "fem paper reciclat" ha estat mereixador d'una subvenció per part de l'ajuntament de Sabadell.
L’Agenda 21 Escolar és un programa que treballa en línia amb els grans objectius globals de la lluita contra l’escalfament global, la qualitat de l’aire o dels recursos hídrics i energètics, la pèrdua de biodiversitat o la qualitat alimentària, tenint en compte els reptes intergeneracionals que se’ns plantegen. Des de la comunitat educativa contribuïm mitjançant l’educació de les persones que gestionaran el futur de la ciutat i del planeta.
Amb la implicació del professorat, de l’alumnat i de la comunitat educativa, promourem una gestió del nostre centre més sostenible i una educació en els valors de la sostenibilitat, com també treballarem per influir en el nostre entorn més proper, una ciutat, Sabadell, que avanci en matèria de sostenibilitat.