dilluns, 11 de novembre del 2013

CLUB DE LECTURA DE PARES i MARES

Informem que dins del projecte de Biblioteca i de potenciació de la lectura en el nostre col·legi hem pensat que seria positiu crear un Club de Lectura de pares i mares. Durant aquest mes rebreu una circular per si us voleu apuntar. El funcionament serà molt senzill i no obliga pràcticament a res:
1. Lectura d'un llibre (tots els que s'apuntin llegiran el mateix). Començarem només per una novel·la curta a l'any (som conscients que entre el treball, els nens, la casa, etc. cada dia tenim menys temps lliure).
2. Deixarem temps suficient per llegir-lo i, posteriorment, ens trobarem un dia en un espai cedit per la la Pastisseria Genescà (a la Rambla) per tal de fer una trobada que durarà una hora aproximadament. En aquesta trobada intentarem que vingui l'autor/a per tal que ens comenti anècdotes, el procés d'elaboració de la novel·la i respondre totes les preguntes que vulgueu.
Us avancem més detalls per aquest curs (i aprofitant que una professora que va treballar a la nostra escola va publicar una novel·la).
1. El llibre que llegirem serà: AQUEL VERANO DEL 68 de Conchita Álvarez (editorial Omicron).
2. La trobada (seria una xerrada d'una hora aproximadament) seria a finals de febrer o principis de març (una vegada sapiguem qui s'ha apuntat intentarem trobar el dia i l'hora que millor vagi als inscrits).
Des d'aquestes línies volem agrair a la Pastisseria Genescà que ens cedeixi de manera altruista el seu local (a més de convidar-nos a una bona xocolata) i a l'autora Conchita Álvarez que ha mostrat una predisposició total en venir a fer-nos una xerrada sobre la seva novel·la.
Repetim, aviat rebreu una circular per tal que us hi pugueu apuntar.