dilluns, 25 de novembre del 2013

LA PETITA FLAUTA MÀGICA

El passat 14 de Novembre, els alumnes de tercer vam anar al Teatre-Auditori de Sant Cugat a veure l’obra operística “La petita Flauta Màgica”, la qual és una adaptació, infantil i catalana, de la conegudíssima “La Flauta Màgica” de Wolfgang Amadeus Mozart.
 En general, als alumnes i als mestres, ens ha agradat força l’actuació, molt adequada pels nens i nenes, amb bons músics (piano, celesta, timbal i flauta travessera), intèrprets, decorats i ambientacions. Per a alguns era la primera òpera que veien, el qual ha estat un motiu d’alegria el poder compartir aquest moment amb ells/es. Tanmateix, abans d’anar a veure l’obra, s’ha realitzat un treball a l’aula sobre què és l’òpera, qui era Mozart, quins personatges trobem, cant d’algun fragment, etc.


            Finalment, un cop acabada l’actuació, hem anat a dinar al parc de les Morisques a Sant Quirze, un indret molt agradable i preparat per a l’ús de sortides escolars. Allà, després de dinar, hem tingut temps d’esbarjo i així poder gaudir de la convivència amb els companys.