dijous, 13 de novembre del 2014

I-4 SORTIDA LA SALUT

   L’excursió més maca de la tardor ha sigut la del bosc de la Salut. Ens va fer un dia espectacular i vam estar tot el dia gaudint de la natura!!!. Al matí va anar a visitar  l’església i vam veure la Mare de Déu. 
   Després vam fer quatre petites proves per grups:
     - La primera consistia en fer jocs amb pilotes. La senyoreta Marta és molt divertida i porta les pilotes a totes les excursions !!
      - A la segona prova l’Àngels ens feia buscar imatges de la tardor i les paraules que corresponien a les imatges. Després les havíem d’associar. L’Àngels ens fa treballar fins i tot a les excursions!!!
      - A la tercera la Mar ens feia pensar….havíem de fer parelles amb fotografies d’objectes divertits, per exemple: una boca i un pintallavis, uns esquís i un poble nevat… Apa Mar si que has treballat fent parelles!!
   Al final la Mamen ens ha fet buscar pel bosc tot d’objectes de la natura per tal de poder construir una caseta …hem anat corrent pel bosc per localitzar les pinyes i els pals més grans que podíem…La veritat és que tenim uns bons arquitectes!!!
   Més tard vam fer una excursió caminant fins arribar a la font vella de la Salut. Els nens i nenes van caminar per uns camins plens de sorpreses i aventures…
   Ens va donar temps per dinar, jugar i anar al lavabo unes mil vegades…!!!

   Ja tenim ganes de la propera sortida!!!



Us animem a comentar aquesta notícia, i recorda que totes les fotografies de l'activitat ja són a la plataforma clickedu de l'escola.