dilluns, 10 de novembre del 2014

RECOMPTE MES D'OCTUBRE AGENDA 21

Continuem valorant els residus que generem amb els esmorzars  i per això durant aquest mes d’octubre hem realitzat un recompte. Us fem arribar un petit resum dels resultats:

Destaquem la gran davallada de l’ús d’alumini respecte el curs passat, tot agraint la millora de 5èB. Us animem a continuar així ja que cada vegada hi  ha més cursos que NO porten alumini.

Pel que fa l’ús de la carmanyola, s’ha de felicitar a tothom i encoratgem a 6è B a que la utilitzin més embolcalls reutilitzables. Malgrat portar carmanyola, també s’ha observat que a 1rB i 3r B porten molts envasos fet que hauria de disminuir. 6è A i 3r A, són els que porten pocs envasos, els felicitem!


Finalment, els dimecres (dia de la fruita) les classes que més en porten són; 1r A/B, 2n B i 3r B. Ara bé, s’ha observat que a 6è B només un 18% dels alumnes en porten fruita. En general, els cursos que més fruita porten són 1r A, 1r B i 4t B. Estem molt contents i contentes amb tots aquells cursos que ja ho fan, i animem a aquelles classes a portar més fruita per tal de contribuir en una alimentació saludable.

Us animem a comentar aquesta notícia.